Våra evenemang

Här presenterar vi våra evenemang och olika tillställningar. Vi är stolta över alla arrangemang vi gör men önskar också veta vad ni vill se och lyssna på hos oss på Folkets Hus. Tveka inte att kontakta oss med era önskemål.

Jack Vreeswijk & Ångmaskinen

17 december 2020

Traditionsenligt ger Jack Vreeswijk & Ångmaskinen en magisk konsert i juletider. Det är varmt det är mysigt, galet roligt och en stämning som går att ta på, det är musik i världsklass. Jack är son till Cornelis Vreeswijk, en av våra verkligt stora viskompositörer. Jack gör personliga tolkningar av sin fars låtar men spelar även låtar från sina egna kritikerrosade plattor.

Jack har fått flera utmärkelser. Han turnerar flitigt sedan många år tillbaka och bor numera strax utanför Uddevalla. Med sig på scenen har Jack som vanligt Ångmaskinen (Johan Aronsson, Roger Myrehag, Rey-Ove Karlén, Marcus Holm o Lars Mattsson).

Vem vet, i år kanske det till och med blir en julsång!
Det trodde vi ju förra året också……

Begränsat antal platser. Enbart förköp. Bordsplacering. PRIS 395:-
Ingen paus, sittmingel mellan 17.00-18.00 dryck och förtäring förbokas.

För biljetter ring 0522 104 94 eller mejla info@folketshusuddevalla.se

Plats: Folkets Hus A-sal
Tid: 18:00 (insläpp 17:00)
Pris: 395:-

Lise & Gertrud

14 oktober 2020

TACK FÖR ER MUSIK
EVA DAHLGREN OCH MARIE FREDRIKSSON

Lise & Gertrud, denna karismatiska duo slår år efter år knock out på publiken med sina versioner av låtar som ”alla har hört”. Med två ruskigt samspelta sångröster och en makalös cello når de musikaliska svindlande höjder och alltid med en stor portion humor och självdistans i dialogen mellan låtarna. Nu dyker de ner i Eva Dahlgren och Marie Fredrikssons låtskatt och igenkänningen är hög. De lyckas skapa något eget och äkta personligt kring Eva och Maries, för många älskade låtar.

Begränsat antal platser. Enbart förköp. Bordsplacering.

För biljetter ring 0522 104 94 eller mejla info@folketshusuddevalla.se

Plats: Folkets Hus A-sal
Tid: 19:00
Pris: 295:-

Ebba Forsberg och Ångmaskingen

20 februari

Vi har fått många förfrågningar och positiv feedback på våra tidigare konserter så här kommer nu en ny chans att uppleva en av Sveriges bästa artister tillsammans med Ångmaskinen. Det här tycker vi är riktigt kul!!

Plats: Folkets Hus A-sal
Tid: 19:00
Pris: 345:-

Nicke Borg - Homeland

29 februari

En kväll på Uddevalla Folkets Hus ut över det vanliga.
I över 30 år har Nicke Borg från världsbandet Backyard Babies turnerat över hela världen och levt myten ända in i kaklet. Han har vunnit flertalet grammisar och utmärkelser. Han har turnerat med giganter som AC/DC, Mötley Crüe, Guns ‘n’ Roses och Social Distortion. Ett liv som satt sina spår av missbruk men idag är Nicke nykter och drogfri sedan 11 år tillbaka, programledare på Rockklassiker och ständigt aktuell med sin solokarriär och med Backyard Babies. Missa inte en kväll med en av Sveriges största rockstjärnor när han framför Backyard Babies-låtar i unika akustiska versioner, samt solomaterial från Nicke Borg Homeland och några riktigt bra covers.
Under konserten låter Nicke fansen ställa frågor under där dom har chansen att ta reda på allt dom velat veta om Nicke och det som rör hans karriär. Varför blir han tackad i konvolutet på Guns ’n’ Roses senaste skiva Chinese Democracy? Hur var det att turnera med AC/DC? Hur ser framtiden ut för Backyard Babies?

Plats: Folkets Hus A-sal
Tid: 17:00
Pris: 250:-

Siktar man lågt hamnar man lågt

29 april

Föreläsningen handlar om hur du vidgar sina ambitioner, skaffar självkännedom om dig själv som person, hur du som individ tacklar motgångar – men också hur du lyckas med dina åtaganden. Motivation, målsättning, ambitioner, kommunikation och drivkraft är föreläsningens huvudpunkter – men med ett idrotts- och samhällsrelaterat fokus.

Materialet till föreläsningen är hämtat från min bok som heter ”Siktar man lågt hamnar man lågt”. Boken är från 2019 och inriktar sig till alla, ungdomar så som vuxna.

Under föreläsningen exemplifierar jag ofta från min egen idrottskarriär och mina erfarenheter som både domare och fotbollsspelare. Jag pratar också om väl utvalda delar som blir tydligt belysta i min bok. Framförallt resonerar jag och reflekterar kring förväntan på laget och individerna.

Varmt välkomna!

/Nicholas Lundh

Framträdanden av Nicholas Lundh

Plats: Folkets Hus A-sal
Tid: 18:00
Pris pensionär: 80:-
Pris vuxen: 100:-