Kontorshotell

Med lokaler mitt i centrala Uddevalla har vi ytor som passar de flesta verksamheter. Söker du ett kontor för en längre vistelse eller är du i Uddevalla på ett dagsbesök och behöver någonstans att sitta för en timme eller två? Prova oss. Med ett av stans mest centrala läge är våra pop up kontor perfekta när du behöver några timmars avskildhet. Våra lokaler är flexibla och med storlekar från 20 till 75 kvadratmeter tror vi att vi har något som passar alla.

Vi har även den perfekta lokalen för din sammankomst. Konferens, tillfällig kontorsplats eller föreläsning. Kontakta oss idag så skräddarsyr vi efter dina behov.

Kontor, friksvård eller ett jubileum?

Oavsett verksamhet och storlek så tror vi att vi har en lokal som passar. Kontor, friskvård, atelje? Hör av dig så löser vi något.

Stora, små eller mellanstora sällskap - Vi har något som passar ert behov. Det är bara att höra av sig om ni har frågor eller vill boka / hyra!

Behöver du en lokal?

Har du funderingar kring hur det fungerar att hyra lokal hos oss på Folkets Hus? Tveka inte. Kontakta oss direkt via formuläret nedan.